? ??????????????For All Times? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??10 Grabs Today. 1923 Total Grabs. ?
?????Get the Code?? ?? ?????Single and Loving It? ????? ?????? ???Rating: 4.2 (17 Ratings)??10 Grabs Today. 3168 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Purple Flower? ????? ???? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, January 17, 2010

Assalammualaikum

Selamat Hari Lahir IKin!!

Bingkisan ini hamba nukilkan khas buat teman hamba yang baru mencapai umurnya yang ke 21 smlm..Walaupun terlambat sehari untuk meraikannya, namun inilah hadiah yang hamba mampu untuk menghargai kehadirannya dalam hidup hamba.

Ikin yang hamba kenali seorang teman yang selalu mengingatkan hamba dengan kalam2 Allah,walau dirinya ditimpa ujian, bagi hamba dialah teman yang berjiwa kental dan tidak mengenal erti lelah dan lemah dalam perjuangan.

Kami mula berkenalan sejak dari sekolah menengah lagi di SMkA Sharifah Rodzhiah Melaka. Ditakdirkan kami pernah duduk seDorm di asrama.KAmi juga bersama memegang jawatan sebagai pengawas di sekolah..Hamba masih teringat, kami bersama2 kawan yang lain ,pernah mengetuai alunan zikr dan Ma'thurat di surau sekolah..Alangkah indahnya waktu itu, fikiran jadi tenang setelah seharian menelaah pelajaran di kelas.

Allah maha berkuasa, sehingga saat ini,kami masih lagi bersama di IPis..Di sini, kami pernah menjadi roomate.Banyak perkara yang kami kongsi..Yang paling hamba ingat,kami bebicara tentang jodoh kami...remajalah katakan...
Bagi hamba,mengenalinya membuatkan hamba mengenali diri hamba sendiri.

Bergiat aktif di kampus membuatnya lebih matang dalam bertindak.bahkan mampu mencari idea2 yang bagus untuk mengemudi sesuatu perkara.Ikin yang hamba kenali juga ialah seorang yang pemurah dan selalu memberi.Tidak kiralah nota hatta apa2 jua sekalipun. Selalu ingin dikongsinya bersama kami..Moga Allah memurahkan jua rezekinya.

Alfun syukran ila ukti Ikin kerna menjadi salah seorang sahabat yang rapat dengan hamba..Moga segala memori kekal abadi , terpahat di hati, mendapat redha Illahi,berjumpa kita di syurga nanti..InsyAllah
Hamba menyayangimu Kerana Allah...Related Posts with Thumbnails